Dooh för en föränderlig reklam

Montage och demontage av reklam utomhus är ett krångligt och tidsödande projekt. Därför är det många som idag väljer Dooh, digitala reklamytor utomhus.

Om man inte syns så finns man inte, är en devis inom reklam. Och om man ska vara ärlig så har man säkert mer än en gång köpt något som man aldrig provat förut. Enbart för att det är det märket som man känner igen från reklam.

Ett sätt att göra reklam på är att sätta upp stora skyltar utomhus. Det är ett sätt som man använt sig av under många år. Men också ett besvärligt, omständligt och dyrt sätt att använda. Numera finns ett sätt som är snabbt och enkelt. Nämligen något som kallas för Dooh, reklamytor utomhus som är smidiga att använda för en mer flexibel annonsering.

Gratis reklamyta på husväggen med Dooh

Dooh är digitala reklamytor utanför hemmet, som snabbt och enkelt går att förändra. För många företag är reklam en mycket stor kostnad. Men om man har turen att ha en lämplig vägg på sitt företags hus så kan man satsa på Dooh, och på det sättet få en gratis reklamyta.

Vill man däremot göra reklam på en reklamyta som sitter på någon annan fastighet, så får man räkna med en högre kostnad. Då kommer det även ingå en slags hyra av fastighetens vägg, där reklamytan sitter. Men man kan ändå spara pengar på digital reklam. Den är mer tålig och enklare att ändra när man önskar det.