Du behöver inte Googla “Hyra tomt Stockholm” mer

Om man har bodar eller andra stora saker att ställa upp i Stockholmsområdet kan det finnas anledning att läsa detta innan man googlar “Hyra tomt Stockholm”.

Få personer i Stockholmsområdet har gigantiska ytor mark förenat med sitt hem eller företag. I en tätbebyggd stad är det inte speciellt märkligt att det är svårt att hitta stora ytor mark, de är helt enkelt redan upptagna av annan bebyggelse. Men, om man verkligen måste hitta en plats att ställa bodar, bilar eller andra större saker – vad gör man då?

Ett alternativ kan vara att hyra tomt i Stockholm. Det finns förvånansvärt många tomter att hyra i stockholmsområdet och många ligger närmre innerstan än man kan tro. Många tomter är inhägnade och låsbara och i en del markhyror ingår det även bevakning. Allt för att den som hyr tomten ska känna sig trygg.

Klokt att hyra tomt istället för att köpa

För mindre företag kan det vara en otroligt stor investering att köpa tomt för att ställa sina saker på. Detta kräver ofta att det tas lån i företagets namn och med det sätter man företaget på spel. Att hyra tomt är betydligt säkrare för företaget. Skulle det visa sig att tomten inte används eller blir för dyr går den alltid att säga upp.

Lusläs denna information om du googlat “hyra tomt i Stockholm”. Kanske är en hyrd tomt exakt vad företaget behöver för att härbärgera redskap eller till och med provisoriska lokaler. Och kanske kan denna hyrda tomt göra att företaget växer och blir starkare.