Rusta och matcha ger dig alla förutsättningar på arbetsmarknaden

Arbetsförmedlingens nya tjänst Rusta och matcha ger dig som behöver det en knuff in på arbetsmarknaden. Erfarna handläggare hjälper dig fixa drömjobbet.

För dig som kämpar med att bli erbjuden ett arbete kan Arbetsförmedlingens nya satsning Rusta och matcha vara ett bra alternativ. Här får du hjälp med intervjuteknik och arbetsgivarkontakter av erfarna handläggare med kunskaper om just den bransch du vill söka dig till.

Du som är ny i Sverige kan även få möjlighet till språkträning och utbildning om hur arbetsmarknaden fungerar. Utan att veta vad som förväntas av dig är det svårt att leva upp till de förväntningarna. Rusta och matcha lägger korten på bordet vad gäller den praktiska verkligheten på den svenska arbetsmarknaden.

Rusta och matchas handläggare är själva rustade och matchade

Tjänsten Rusta och matcha tillhandahålls av Arbetsförmedlingen genom privata företag som är specialiserade på just den här typen av uppdrag. Hos leverantörer av Rusta och matcha kommer du att möta handläggare och tjänstepersoner som är precis lika rustade och matchade till sitt jobb som du kommer vara när du väl ror den åtråvärda anställningen i land.

Självklart är det du som kommer göra jobbet, i dubbel bemärkelse. Det är du som kommer att gå på anställningsintervjuerna och leverera resultat på provanställningarna, samt göra jobbet som är det arbete du kommer bli anställd på. Men Rusta och matcha hjälper dig att komma dit där du får möjlighet att visa vad du går för. Resten fixar du, lätt som en plätt.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt