Catering Företag – tips och råd 

Vilka alternativ finns egentligen inom catering för företag och vad ska man tänka på? En sak står klar och det är att det handlar om både underutnyttjad och missförstådd tjänst. Många tänker sig att catering för företag endast passar i samband med konferenser, större event och påkostade evenemang. Sant är att dessa givna tillfällen är ypperliga exempel på där catering för företag kan användas, men lika sant är att det finns fler sådana tillfällen. 

Det som skett är nämligen att hela branschen utvecklats. Numera så finns catering för företag i alla storlekar och för alla tillfällen. Det kan handla om att ert företag ska ha en kickoff, att nu tillsammans måste jobba över och behöver mat – och det kan handla om att ni ska bjuda exempelvis kunder och leverantörer på någonting speciellt i samband med en större presentation. 

Det kan också handla om att unna sig det goda. Att företag idag skaffar sig en rutin där man stänger veckan genom att bjuda på en finare sortens fika är inte ovanligt att se. 

Flexibla lösningar för dina behov 

På samma sätt som den privata cateringen för privatpersoner har genomgått en metamorfos till det bättre så har samma sak skett för företag. Maten har blivit betydligt bättre, servicen likaså och exempelvis så kan man se att leverantörer av catering för företag numera arbetar med flexibilitet som ledord: man kommunicerar med kunderna och anpassar sig efter hur deras önskemål, krav och unika behov ser ut. Glöm således allt du hört om catering för företag tidigare. Det blåser nya friska vindar i branschen och har du inte provat så är det verkligen dags! 

Fördelar med catering för företag 

Det finns all anledning att som företagare välja catering. En stor fördel är att det faktiskt ger en boost för produktionen. De anställda får dels energi genom den goda, nyttiga maten som serveras – men dels så handlar det också om den uppmärksamhet som ges. 

Catering innebär att du som företagsledare visar uppskattning för det jobb som dina anställda lägger ner. Du visar att du bryr dig och för en modest kostnad – catering för företag är inte särskilt dyrt – så kommer du att få en massa tillbaka. 

Det skapar trivsel och en bättre arbetsmiljö där alla känner sig sedda och uppskattade. Ett enkelt sätt att bygga den där viktiga Vi-känslan som gör skillnad när året ska summeras. Om det sedan handlar om en återkommande fika eller en större middag är i sammanhanget oväsentligt.